Op zoek naar een streekbiertje van ’t vat. Dan ben je bij Dranken Geers aan het goeie adres!

contacteer ons

Horecazaken die op regelmatige basis bij ons afnemen, kunnen bij ons terecht voor het huren van extra koeling om piekmomenten (plaatselijke kermissen - evenementen aan/in de horecazaak,...) op te vangen. Vanwege beperkt materiaal is het raadzaam om ons tijdelijk te contacteren om de mogelijkheden te bespreken

Bedrijven & Particulieren : wat verhuren we wel?

Bij ons kan je beperkt terecht voor het huren van een bakfrigo (enkel koelfunctie, geen diepvriesfunctie, niet geschikt om eten in te bewaren). Dit enkel bij afname van dranken. Voor huren van enkel materiaal verwijzen we je graag door naar enkele professionele verhuurfirma's in de buurt

we hebben een basis assortiment glazen dat kan uitgeleend worden. hierbij is geen afwas service inbegrepen. De glazen dienen afgewassen in de juiste dozen teruggebracht worden. We lenen enkel glazen uit van de dranken die worden afgenomen. (flûtes bij afname schuimwijn, wijnglazen bij afname wijn, bierglazen bij afname bier etc..)

Bedrijven & Particulieren : wat verhuren we niet?

Voor tafels en stoelen met bijbehorende aankleding (tafelkleed, tafelhoezen, borden, bestek, tassen) en tapinstallaties verwijzen we jullie graag door naar enkele professionele verhuurfirma's in de buurt.

Bedrijven & Particulieren : Afhaal en retourvoorwaarden

Alle dranken en materiaal kunnen worden afgehaald op ons depot in de Ledergemstraat 7. Ze worden betaald bij afhaling. Eventueel volle bakken of ongeopende dozen kunnen retour gegeven worden in ruil voor een aankoopbon die 6 maand geldig blijft. Losse flessen kunnen omwille van kwaliteitsgarantie niet worden teruggenomen.

Voor (bedrijfs-)evenementen en feesten kunnen wij geen levering inplannen. De goederen dienen met eigen vervoer afgehaald en geretourneerd te worden.